Service

Bij Real Collectable Cars hebben we een neus voor de aankoop en verkoop van luxe, exclusieve, investment & sports cars. Wij zijn onafhankelijk en internationaal opererend en wij leveren ‘Service Plus’. Waarom? Omdat wij nét dat extra stapje zetten. Bij ons rijdt u hoe dan ook met een meer dan voldaan gevoel weg.

Onze Exclusive Services gaan dan ook verder dan wat u normaliter gewend bent. Zo leveren wij wereldwijd uw auto af, customizen we uw auto naar uw wensen, denken wij in alles mee en zorgen we ervoor dat alles van A tot Z klopt. Wij zeggen dit niet alleen, wij dóen het ook.

Lease & financiering

Lease en financieringsmogelijkheden zijn er voor zowel particuliere als zakelijke rijders, Real Collectable Cars heeft in haar netwerk een select aantal relaties die zijn gespecialiseerd in lease en financieringsconstructies. Het voordeel hiervan is dat u een zeer persoonlijke benadering heeft terwijl u de garantie krijgt dat wij de beste leasemaatschappij voor u zoeken.

Mocht u vragen of problemen hebben dan kunt u altijd bij ons aankloppen. Daarin proberen wij zo flexibel en daadkrachtig mogelijk te zijn en altijd met u mee te denken.

Transport

Wij leveren uw nieuwe auto af waar u dit wilt! Bij uw huis in de Côte d’Azur, midden in New York, bedenk het maar en wij realiseren het. Dit doen wij op de Real Collectable Cars manier: goed, snel en veilig. Zo leveren wij af over de weg, over zee in speciale containers en via luchtvracht.

In alle gevallen zijn wij hier zelf bij en werken wij alleen met zorgvuldig geselecteerde partners waar wij 100% achter staan. Dit transport kunt u volledig door ons laten verzorgen, inclusief alle belangrijke exportdocumentatie.

Import, Export & Stalling

Hulp bij het importeren of exporteren van uw auto, wij hebben hier ervaring mee en helpen u graag met het papierwerk en een snelle afhandeling.

En zoekt u een stalling voor uw exclusieve auto?  Wij helpen u!

Scroll naar boven